spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

Knorr-Bremse România angajează Inginer Căi Ferate

Knorr-Bremse România a anunțat, prin intermediul CFiR, că angajează Inginer Căi Ferate. Titularul postului are rolul de a presta activități de susținere si pregătire a aplicării, implementării in proiectele pentru echiparea materialului rulant, vehicule feroviare (construcție noua, modernizare sau mentenanța curenta) a produselor specifice Knorr Bremse.

OBIECTIVE

Îndeplinirea lucrărilor curente ce rezulta din planificarea activității de construcție/ modernizare/ mentenanța curenta materialului rulant de cale ferata, a sarcinilor transmise de factori de decizie căruia se subordonează.

CERINȚE

Cerințe educaționale:

– nivel: studii superioare de profil material rulant
– avantaj specialitate: diploma de master

Experiența practica relevanta:
– in munca: 2 ani
– in specialitate: da
– in management: nu
– in organizatie: nu

Cunoștințe tehnice: – citirea si interpretarea documentației tehnice

Cunoștințe limbi străine: limba engleza

Alte cerințe (personale): – cunoașterea si utilizarea SDV-urilor specifice operațiilor executate de verificare/montare/demontare echipamente frâna.

mai multe detalii>>


Knorr-Bremse România aparţine diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse şi a fost înfiinţată în anul 2006 în Bucureşti, incluzând şi atelier pentru reparat echipamente de frână.

Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor si sistemelor de frână, ca şi On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei clientului, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu sau de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.

Ultimele Articole