spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

Knorr-Bremse România a angajat Inginer Căi Ferate cu ajutorul www.cfir.ro

Knorr-Bremse România, aparţinând diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse, reprezintă una dintre poveștile de succes ale platformei de recrutări dedicate domeniului feroviar: www.cfir.ro.

La inceputul lunii iulie Knorr-Bremse România publica pe site-ul CFiR un anunt de angajare pentru postul Inginer Căi Ferate.

Prin anuntul publicat Knorr-Bremse România doareau sa angajeze un inginer cu studii de profil material rulant, diploma de master reprezentand un avantaj, al carui rol sa fie de a presta activități de susținere si pregătire a aplicării, implementării in proiectele pentru echiparea materialului rulant, vehicule feroviare (construcție noua, modernizare sau mentenanța curenta) a produselor specifice Knorr Bremse.

Acum, la cateva luni de la publicarea anuntului, am fost anuntati ca postul a fost ocupat, ca angajarea s-a facut ca urmare a aplicarilor venite prin intermediul site-ului CFiR, chiar „mai multe aplicari decat ne asteptam”, si ca utilizarea platformei noastre a reprezentat un proces benefic si facil pentru compania Knorr-Bremse România.

 

Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor si sistemelor de frână, ca şi On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei clientului, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu sau de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.

 


De la lansarea sa din 2017, CFiR a ajutat sute de oameni să găsească locuri de muncă și a echipat zeci de angajatori cu talentul de care au nevoie.

ESTE CEEA CE FACEM, SI O FACEM BINE

Platforma CFiR se adresează tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații pe termen mediu și lung.

www.cfir.ro, prima platforma de recrutare din Romania, dedicata industriei feroviare, a trecut printr-un proces de modernizare si imbunatatire, pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc un nou loc de munca, dar si companiilor aflate in cautarea angajatului ideal.

Astfel, incepand de saptamana aceasta, cei care vor accesa cfir.ro, vor putea folosi interfata noua, mai moderna, mai atractiva si simplificata si vor beneficia de o serie de imbunatatiri:

Pentru candidati Pentru angajatori
·         Posibilitatea de a crea un cv online, cu care sa aplici direct la orice job

·         Aplicare directa la orice job cu CV digital

·         Motor de cautare si filtrare mult mai puternic si imbunatatita

·         Gestionarea si vizualizarea aplicarilor prezente si trecute, direct din contul de candidat

·         Posibilitatea marcarii de bookmark-uri la job-urile dorite

·         Alerte de job-uri, pentru a primi notificari cand acesta va redeveni disponibil pentru angajare

·         Posibilitatea de a cauta si aborda direct candidati care au cv online

·         Managementul contului de angajator mult mai intuitiv si centralizat

·         Vizualizarea aplicarilor la job-urile postate, direct din cont

·         Mai multe optiuni de descriere a job-ului, companiei, sau beneficiilor pentru angajati

·         Posibilitati sporite de promovare, prin bannere, pagini si profile de companie personalizate

 

Ultimele Articole