miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Knorr-Bremse își extinde centrul tehnologic din India

Centrul tehnologic Knorr-Bremse din India (TCI), situat în Pune, a fost extins pentru a crește capacitatea de a acoperi atât sectorul feroviar, cât și cel al vehiculelor comerciale.


Compania a inaugurat recent un nou complex de clădiri în cadrul centrului de dezvoltare TCI, unde aproximativ 1.300 de experți vor lucra la dezvoltarea de tehnologii inovatoare în domeniul transporturilor. Domeniile cheie includ inginerie mecanică, hardware și software, IT și simulări.

„Extinderea Centrului nostru tehnologic din India este o investiție foarte importantă pentru Knorr-Bremse. Dorim să stimulăm creșterea prin diviziile noastre de căi ferate și camioane – atât în India, ca piață de mobilitate emergentă, cât și pe alte piețe cheie. În calitate de centru global de dezvoltare, TCI extins va juca un rol central în consolidarea afacerii noastre și în crearea de tehnologii de transport de pionierat”, a declarat Marc Llistosella, CEO al Knorr-Bremse AG.

Centrul tehnologic Knorr-Bremse din India oferă o gamă largă de servicii de cercetare și dezvoltare, inginerie și IT pentru sediile grupului din întreaga lume, ceea ce îl face unul dintre principalele sale centre de inovare.

Cel mai recent proiect de construcție, care reprezintă o investiție în valoare de un milion de euro cu o singură cifră superioară, este, de asemenea, menit să consolideze în continuare poziția Knorr-Bremse pe piața indiană.

Complexul extins este situat în apropierea actualului centru de dezvoltare TCI, care a fost înființat în 2012 și care are peste 800 de angajați în inima suburbiei moderne Hinjewadi din Pune. Datorită planificării intensive și implementării rapide, noul proiect de construcție, lansat în mai 2023, a fost finalizat în câteva luni.

1.300 de experți angajați

În viitor, aproximativ 1.300 de experți vor lucra la centru la dezvoltarea de produse, inginerie, hardware și software, IT, simulări și teste virtuale. Aceștia vor juca un rol important în impulsionarea activităților principale de inovare și dezvoltare ale grupului în domenii-cheie, cum ar fi sistemele de frânare de ultimă generație pentru trenuri și camioane.

Noul complex respectă standardele Green Building, iar designul său de economisire a energiei va contribui la neutralitatea climatică a amplasamentului, realizând Strategia climatică 2030 a Knorr-Bremse. În conformitate cu Acordul climatic de la Paris, printre obiectivele strategice cheie se numără reducerea emisiilor de carbon legate de producție ale grupului cu 75% față de anul de referință 2018. Printre alte măsuri de creștere a eficienței, o mare parte din necesarul de energie al noului sediu va fi acoperit de energia solară generată de panouri montate pe acoperiș.

Ultimele Articole