luni, iunie 3, 2024
spot_img

Knorr-Bremse, în Gara de Nord pe 13-14 iunie la Târgul de Carieră Feroviară în România

Knorr-Bremse Romania va fi prezentă în zilele de 13 și 14 iunie 2024 în Gara de Nord București la cea de-a noua ediție a ”Târgului de Carieră Feroviară în România”  organizată de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Knorr-Bremse Romania aparţine diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse şi a fost înfiinţată în anul 2006 în Bucureşti, incluzând şi atelier pentru reparat echipamente de frână.

Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor și sistemelor de frână, ca On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei clientului, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu ori de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.

Knorr-Bremse, la Târgul de Carieră Feroviară în România

Succesul companiei Knorr-Bremse, ca inovator tehnologic în domeniul sistemelor de frânare pentru vehicule utilitare şi feroviare, se bazează pe angajaţii noştri deosebit de motivaţi, care au nevoie atât de provocare, cât şi de promovare.

În cazul noilor angajaţi se acordă o atenţie deosebită unei iniţieri structurate. În plus, în cadrul unei manifestări introductive organizate la sediul central din München, pe o perioadă de două zile, noii angajaţi ai tuturor filialelor germane îşi formează o idee de ansamblu asupra concernului Knorr-Bremse.

Te așteptăm în Gara de Nord pe 13 sau 14 iunie ca să te întâlnești cu reprezentanții companiei, dacă ești interesat de unul dintre următoarele posturi, disponibile în București:

  • Lăcătuș revizii și reparații echipamente de frână – atribuțiile principale ale acestui post sunt execuția de operații tehnologice de lăcătușerie în cadrul procesului de reparații componente pneumatice și mecanice echipament de frână și execuția de lucrări de demontare, control vizual piese.
  • Inginer căi ferate – atribuțiile principale ale acestui post sunt prestarea de activități de susținere și pregătire a aplicării, implementării în proiectele pentru echiparea materialului rulant, vehicule feroviare (construcție nouă, modernizare sau mentenanță curentă) a produselor specifice Knorr-Bremse.

 

 

Mai multe informații despre târg și despre celelalte companii participante (managerul de infrastructură feroviară din România, organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în domeniul feroviar şi de transport cu metroul, operatori de transport feroviar, companii de proiectare, consultanță, inginerie și constructoare de infrastructură feroviară, furnizori de produse și servicii pentru calea ferată, infrastructură sau material rulant) poți găsi aici: https://cfir.ro/targcfir/.

 

 

De ce să participați la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Acest târg este punctul de întâlnire între viitorii profesioniști și liderii industriei feroviare, oferind acces direct la informații despre oportunități de angajare, cursuri de calificare și stagii de practică. Este o ocazie ideală pentru a vă conecta cu angajatori de top și a descoperi cum puteți contribui la proiectele majore care formează viitorul transportului feroviar în România și în Europa.

Nu ratați șansa de a vă construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.


Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

IN THE SPOTLIGHT

voestalpine Railway Systems Romania te așteaptă în zilele de 13 și 14 iunie la Gara de Nord la Târgul de Carieră Feroviară în România

voestalpine Railway Systems Romania va participa la ”Târgul de Carieră Feroviară în România”, organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR...

Ultimele Articole