spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Keolis introduce un ceas de pontaj modern in centrele de intretinere

02-keolisKeolis Commuter Services a anuntat lansarea unui sistem avansat de masurare a timpului care foloseste scanarea biometrica pentru a imbunatati acuratetea si pentru a facilita procedurile de masurare a timpului in cadrul unitatilor mecanice Keolis. Acest sistem nou, care a fost testat mai bine de un an, va permite angajatilor sa se inregistreze la intrare si la iesire glisand degetul pe ecran si tastand un PIN personalizat, inlocuind astfel sistemul clasic cu ecuson.
Noua tehnologie a fost inaugurata astazi in cadrul Centrului de Intretinere pentru transportul feroviar MBTA, cel mai important centru de intretinere si reparatii pentru trenurile MBTA Commuter Rail. Acest centru functioneaza si ca un depozit pentru trenurile care trec prin North Station.
Noul sistem va intra in vigoare pe 16 decembrie pentru aproxiativ 550 de angajati Keolis.
„Acest program nou, folosit la scara larga in intreaga lume, va permite Keolis sa aduca o abordare moderna Serviciilor de Navetisti Keolis de contorizare a timpului si prezentei, permitand astfel angajatilor nostri sa se concentreze pe repararea materialului rulant pentru a asigura calatorilor serviciile de transport”, a declarat Ernest Piper, Acting Chief Mechanical Officer, Keolis Commuter Services.

Ultimele Articole