miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Kazahstan si Uzbekistan implementeaza tarife flexibile pentru transportul feroviar de marfa

03-kazakhKazahstan si Uzbekistan au cazut de acord cu privire la o politica tarifara flexibila pentru transportul feroviar de marfa. Aceasta politica tarifara are ca scop cresterea volumelor de transport pe calea ferata, inclusiv a marfurilor de tranzit.
Negocierile au fost purtate de presedintele Kazakhstan Temir Zholy, Askar Mamin, prim-ministrul adjunct uzbek,  Batyr Zakirov, ministrul uzbek de relatii international, Elyor Ganiev si Presedintele Cailor Ferate din Uzbekistan, Achilbay Ramatov.
Acordul include furnizarea produselor feroviare realizate de producatorii din Kazahstan catre Uzbekistan, precum si livrarea fructelor si legumelor din Uzbekistan catre tarile Uniunii Vamale folosind infrastructura logistica a KTZ. Administratorii de infrastructura din cele doua tari au semnat un protocol privind rezultatele negocierilor.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole