duminică, mai 5, 2024
spot_img

Karlsruhe comandă mai multe tram-trenuri

Karlsruhe-tramtrain_vbk-vossloh-net2012-333-karlsruhe-867784Potrivit termenilor contractuali în vigoare privind o a doua opțiune, Albtal-Verkehrs-Gesellschaft (AVG) a plasat o comandă pentru încă 25 de tram-trenuri ”Citylink NET 2012”. Contractul a fost atribuit consorțiului format din Vossloh Kiepe și Stadler Rail Valencia. Inițial contractul a fost semnat în 2011 și prevedea furnizarea unui număr de 25 de vehicule low-floor. Prima opțiune pentru reînnoirea contractului a fost exercitată în prima parte a anului 2015 și a plasat de asemenea o comandă conținând același număr de tram-trenuri, 25. Această a doua opțiune totalizează numărul de vehicule comandate la 75.
NET 2012 este un vehicul low-floor ce va fi pus în circulație pe liniile light rail centrale și regionale S1/S11 operate de către AVG, între Hochstetten și Bad Herrenalb / Ittersbach. Tram-trenul va conecta zonele adiacente Karlsruhe cu centrul orașului iar gradul său de accesibilitate va contribui substanțial la mobilitate în regiunea respectivă.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole