marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Karlsruhe achizitioneaza 12 tramvaie Flexity

02-bombardierBombardier Transportation a castigat un contract pentru livrarea a 12 tramvaie Flexity in orasul Karlsruhe, Germania. Contractul este evaluat la aproximativ 60 de milioane de euro si reprezinta o prelungire a unei comenzi de 30 de tramvaie cu sistem dual plasata initial in 2009.
Primele 30 de tramvaie comandate in 2009 sunt deja operate cu succes in  Karlsruhe si imprejurimi. Aceste tramvaie opereaza conform reglementarilor BOStrab (Reglementarile germane privind constructia si operarea tramvaielor) si FBO (Reglementarile germane privind constructia si operarea trenurilor).
Vehiculele cu trei sectiuni au o lungime de 37 de m sio latime de 2,65 m, fiind capabile sa transporte 244 de calatori. Pentru o mai buna integrare in infrastructura existenta, toate spatiile de acces au podea semicoborata. Fiecare vehicul este dotat cu aer-conditionat si are trei spatii multifunctionale si o toaleta pentru calatori.
Aceste tramvaie ating o viteza maxima de 100 km/h. Vehiculele sunt identice cu cele comandate initial, dar au dotari suplimentare ca urmare a solicitarilor calatorilor, cum ar fi manere flexibile pentru calatorii care stau in picioare.

Ultimele Articole