spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

Kamala Harris la București. Vicepreședintele SUA crește încasările CFR Călători și TFC

Prima vizită pe care o face vicepreședintele SUA Kamala Harris la București, unde se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis, va avea un efect benefic asupra încasărilor CFR Călători și Transferoviar Călători.

Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, în prima sa vizită în România de la preluarea mandatului. Joi, vicepreședintele SUA s-a aflat în Polonia, iar vineri se va întâlni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres. La întrevedere va participa şi premierul Nicolae Ciucă, a anunţat Guvernul.

Ceremonia primirii oficiale va avea loc la ora 14,00, pe platoul de ceremonii de la Cotroceni, şi va fi urmată de fotografia oficială în Holul de onoare. Klaus Iohannis şi vicepreşedintele SUA vor avea convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora, la ora 15,30, vor susţine declaraţii de presă comune. Joi, înainte de a participa la reuniunea informală a Consiliului European, care se desfăşoară la Versailles, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va discuta cu vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, despre postura NATO pe Flancul Estic, Grupul de Luptă aliat care ar urma să fie găzduit de România şi despre soldaţii americani care au venit în ţara noastră.


 


Kamala Harris la București. DN1 va fi blocat

Poliția Capitalei le-a recomandat șoferilor, prin intermediul unui comunicat de presă, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje cu ocazia vizitei vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, la București, potrivit unui comunicat de presă.

În aceste condiții, cei care trebuie să ajungă la Aeroportul Internațional Henri Coandă o pot face fără surprize doar cu trenul, din Gara de Nord. La fel și invers, pentru cei care aterizează la Otopeni. În intervalul orar menționat de polițiști, între Gara de Nord și Aeroport circulă trenuri ale CFR Călători și Transferoviar Călători, așa că este de așteptat ca încasările operatorului feroviar de stat, respectiv ale celui deținut de Călin Mitică să crească simțitor.

Ultimele Articole