sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Jernbaneverket imparte achizitia de ERTMS in 3 pachete

Norway-ERTMS_ertms-scope-540Jernbaneverket a solicitat o cerere de oferta mai multor companii precalificate pentru furnizarea primului sistem de semnalizare ERTMS al tarii. Jernbaneverket estimeaza semnarea contractelor in toamna anului 2017 si primavara lui 2018.
Furnizorii au fost impartiti in trei categorii: sistemul de management al traficului, ERTMS la bordul trenurilor si ERTMS la nivelul sinei.

Sistemul de management al traficului
Alstom
Ansaldo
Indra
Siemens
Thales

ERTMS la bordul trenurilor
Alstom
Ansaldo
Bombardier
Siemens

Sisteme de semnalizare ERTMS la nivelul sinei
Alstom
Ansaldo
Bombardier
Siemens
Thales

„Am ajuns la un punct de cotitura important in proiectul ERTMS conform programului. In acest moment, piata de furnizori are timp sa isi pregateasca ofertele, in timp ce noi ne pregatim pentru evaluarea suplimentara a licitatiilor si negocierilor”, a declarat Eivind Skorstad, manager de proiect pentru introducerea ERTMS.
Aceste companii detin cea mai solida expertiza ERTMS in Europa, oferind Jernbaneverket un inceput promitator in competitie. In baza criteriilor noastre de evaluare, toti furnizorii sunt bine pregatiti sa participe in procesul de achizitionare care urmeaza, a declarat Charlotte Green Therp, manager de achizitii pentru proiectul ERTMS.

Ultimele Articole