spot_img
miercuri, octombrie 27, 2021
spot_img

Jandarmii au salvat de la suicid o bătrână doborâtă de probleme

Jandarmii care patrulau în cartierul Schela Cladovei din Drobeta Turnu Severin au reuşit să salveze în ultimul moment o femeie de 75 de ani care, copleșită de necazuri, se aşezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor, relatează Agerpres, care citează un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Femeia plângea şi era dezorientată, iar jandarmii au îndepărtat-o de pe șina de cale ferată cu puţin timp înainte să fie lovită de trenul care venea cu viteză, potrivit digi24.ro.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid”, menționează comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Printre lacrimi, femeia le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să-şi curme suferinţa.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole