vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Un bucureștean care trebuia să fie în carantină, depistat de jandarmi în gara Bistrița Nord

Un bucureștean care trebuia să fie în carantină pentru coronavirus a fost depistat duminică seara de jandarmi în gara Bistrița Nord.

jandarmi în gara Bistrița Nord
FOTO Bistrițeanul

Controalele privind respectarea regulilor impuse de la nivel central, din cauza pandemiei, sunt făcute zilnic. Duminică seara, jandarmii au descoperit în gara Bistrița un bucureștean, care trebuia să fie în carantină, în Capitală, informează site-ul Bistriteanul.

Tânărul a fost amendat și apoi cazat pe timp de noapte în Centrul de cazare al Primăriei Bistrița. ”Duminică seara în jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat în Gara Bistrița Nord un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Acesta este din București și are 33 de ani. Având în vedere faptul că nu are domiciliul în municipiul Bistrița, acesta a fost cazat la Centrul de Noapte”, explică jandarmii bistrițeni.

Depistat de jandarmi în gara Bistrița Nord și testat pentru coronavirus

Totuși, pentru a-l caza, avea nevoie de testarea COVID. A fost anunțat Comitetul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, care a rezolvat ca bucureșteanul să fie testat pentru coronavirus înainte de a fi cazat. Spre fericirea tânărului, acesta a fost depistat negativ.

Alți șase tineri au fost amendați de jandarmi pentru că se plimbau pe barajul lacului Colibița pe timp de noapte. În acest weekend jandarmii au aplicat în total 104 sancțiuni, astfel: 61 de avertismente scrise, respectiv 25 de amenzi în valoare totală de 14.550 lei.

Ultimele Articole