spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Izmir lanseaza licitatie pentru proiectul de extindere a retelei de metrou

Municipalitatea din Izmir cauta un consultant pentru asistenta in implementarea investitiilor si furnizarea de suport Unitatii de Implementare a Proiectului pentru extinderea metroului. Astfel, companiile sau grupurile interesate sunt invitate sa participe. Procedura de acordare a contractului va incepe in primul trimestru din 2018 si are o durata estimata de 42 de luni. Costul estimativ al procedurii este de 275.000 de euro (fara TVA).
Proiectul consta in extinderea liniei de metrou existente de la Fahrettin Altay la Narlidere Kaymakamlik si este cofinantat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Noua sectiune va avea sapte statii subterane si o lungime de 7,2 km si va conecta cartierele vestice ale orasului de sistemul de transport public. Extinderea sistemului de metrou si integrarea acestuia cu celelalte moduri de transport va permite furnizarea de servicii frecvente si eficiente cetatenilor din Izmir in mod rapid, fiabil, confortabil si ecologic, oferind o alternativa la transportul cu masina personala.
Consultantul va pregati si un Program de Dezvoltare a Companiei pentru compania de metrou din Izmir in cadrul caruia va furniza servicii de asistenta pentru practicile de management, revizuirea performantei Contractului de Servicii Publice existent si monitorizarea indicatorilor, a practicilor de management al activelor, operarea de facilitati park-and-ride, imbunatatirea eficientei si implicarea sectorului privat.
Sistemul de metrou din Izmir este cu precadere suprateran si transporta 215.000 de calatori pe zi cu ajutorul a 87 de vagoane, pe o retea de 19 km si 17 statii. 19 seturi de metrou noi (85 de vagoane cofinantate de BERD si 10 vagoane finantate in 2014 din bugetul propriu al municipalitatii) se adauga parcului de material rulant pentru a sustine cresterea numarului de calatori intre statiile de transfer, precum si noile statii care vor intra in serviciu in urma proiectului de extindere a metroului.

Aici puteti afla mai multe informatii despre licitatie.

Ultimele Articole