miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Îți dorești o carieră în domeniul feroviar? În luna noiembrie, CFiR te pune față-n față cu angajatorii

Dacă îți dorești o carieră în domeniul feroviar profită de șansele pe care CFiR ți le oferă în luna noiembrie, și anume de a te afla față-n față cu angajatorii și vizitează Standul Carierei Feroviare de la PoliJobs sau participă la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Carieră Feroviară în România – CFiR,  singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, îți dă ocazia de a începe sau consolida o carieră în domeniul feroviar, invitându-te să iei parte la evenimentele la care participă sau pe care le organizează în luna noiembrie.

Te aștepăm la Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 să fii față-n față cu angajatorii

În zilele de 16 și 17 noiembrie, în cadrul PoliJobs 2022, Carieră Feroviară în România – CFiR împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în Holul BN, standul 9-10.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în zilele de 16 și 17 noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție, mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level!

Prin participarea la eveniment, toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Vor fi prezente în Standul Carierei Feroviare :

Carieră Feroviară în România – CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente.

DB Engineering&Consulting parte a grupului Deutsche Bahn, este compania de inginerie, consultanță și operare a sistemului de infrastructură feroviară a grupului. În calitate de lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar, DB Engineering & Consulting oferă expertiză – de la idee la exploatare.

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. – prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, a participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România.

TPF INGINERIE , membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România.

Standul Carierei Feroviare este organizat cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România – AIF – organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină în România, precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.


Participă la Târgul de Carieră Feroviară în România și participă la interviurile online

CFiR organizează în zilele de 18 și 19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru cei interesați șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și din străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Urmărește noutățile despre eveniment pe site sau pe social media și programează-te la un interviu la compania și pentru anunțul care ți-au făcut cu ochiul!

Printre companiile care și-au anunțat deja prezența la acest eveniment sunt atât companii care activează în domeniul infrastructurii și suprastructurii, dar și operatori feroviari.

Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale și căi ferate.

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Înființată în anul 1947, are marea șansă de a putea afirma că a contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

Total Business Land (TBL Grup) este o firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru etc. În acelaşi timp, Total Business Land dezvoltă produse şi servicii proprii inovatoare, unice pe piaţă, care vor fi promovate pe piaţă la nivel naţional şi internaţional.

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, cu sprijinul partenerilor CFiR: Grup Feroviar Român, Alstom, Baicons, E-P Rail, Eximprod Grup, Knorr-Bremse, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, voestalpine Railway Systems Romania, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre evenimentele la care participăm sau pe care le organizăm.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email office@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Ultimele Articole