miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

ISPCF va fi prezentă în perioada 25-27 aprilie la ConstructFEST 2023

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. va fi prezentă în perioada 25-27 aprilie la ConstructFEST 2023 în standul de la etajul 3 din Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

Prin prezența la această ediție a ConstructFEST-ului, Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. urmărește consolidarea relațiilor cu facultățile din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, precum și interacțiunea cu cât mai mulți studenți și elevi care vor participa la eveniment în scopul prezentării ofertei de carieră – stagii de practică, internshipuri, dar și locuri de muncă.

ISPCF, prezentă la ConstructFEST 2023

ConstructFEST, aflat la cea de-a V-a ediție, este un eveniment anual organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București, Eu-Conexus și ASCB, dedicat industriei construcțiilor.

Iată trei motive pentru care ar trebui să participi la acest eveniment:

  • Oportunități de angajare și stagii de practică – Participând la târgul companiilor și la stagiile de practică, vei avea șansa să cunoști reprezentanți ai unor companii importante din domeniul construcțiilor, să afli despre oportunitățile de angajare și care sunt stagiile de practică disponibile.
  • Ateliere de lucru și mese rotunde cu teme de interes din domeniu – ConstructFEST include ateliere de lucru, prezentări și mese rotunde cu diverse teme de interes din domeniul construcțiilor, precum digitalizarea în construcții, București SmartCity sau tehnologii și legislație în domeniul ingineriei instalațiilor. Aceste evenimente îți vor permite să înveți lucruri noi și să discuți cu specialiști din domeniu.

  • Tururi ghidate în campus și laboratoare – Vei putea lua parte la tururi ghidate în campusul universității și laboratoarele acesteia, având ocazia să cunoști mai bine universitatea și facilitățile sale. De asemenea, ai șansa să vezi în acțiune diferite tehnologii și echipamente utilizate în construcții.

Oferta ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate pentru studenți și elevi

ISPCF este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Ne-am înființat în anul 1947, fiind singura din acest sector până când am devenit societate pe acțiuni în 1991.

Pentru cei aflați la început de carieră oferim stagii de practică și internshipuri, toate fiind bazate pe un plan de acțiuni și activități bine pus la punct.

Ce așteptări avem de la aceste stagii de practică și internshipuri?

  • Apreciem entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea responsabilă a sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.
  • Căutăm oameni deschiși, cu initiațivă, atitudine proactivă, pasiune și dorintă de dezvoltare continuă.
  • Ne dorim colegi care apreciază munca în echipă, își doresc să contribuie la dezvoltarea continuă a companiei și cresc frumos împreună, bucurându-se de succesele celorlalți și încurajându-i.
  • Vrem oameni care pun întrebări și cer informații, care vor să învețe și nu se tem de nou.
  • Asta pentru că mai presus de orice, un internship este o experiență de învățare.
  • Îți oferim ocazia de a acumula experiență în timpul studiilor. În plus față de cunoștințele practice și abilitățile pe care le dobandești, experiența practică oferă perspective valoroase atât pentru domeniul pentru care te pregatești, cât mai ales pentru ce urmează după finalizarea studiilor.

Dacă crezi că ți se potrivește descrierea și ți-ai dori să ne cunoști, contactează-ne la telefon (021) 316.01.90 sau email ispcf@cfir.ro! Te așteptăm să începi o carieră de succes alături de noi! 

Cine este ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A.?

Suntem prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Ne-am înființat în anul 1947, fiind singura din acest sector până când am devenit societate pe acțiuni în 1991. Avem, astfel, marea șansă de a putea afirma că am contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

De-a lungul timpului, am participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România, iar astăzi suntem implicați în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ISPCF…

…și ne dorim să ne cunoaștem în perioada 25-27 aprilie la ConstructFEST 2023 în standul de la etajul 3 din Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

Suntem specialiști în proiectare, consultanţă, expertiză şi asistenţă tehnică în domeniul transportului feroviar şi cu metroul. Avem în echipă experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

Ne place să credem că oamenii rămân cu noi pentru că împărtășim cu toții pasiunea pentru domeniul feroviar și pentru proiectele livrate impecabil.

Lucrăm cu pasiune, muncim în echipă, dar și individual la aceeași intensitate, vrem să transformăm proiecte ambițioase în realitate și ne folosim toate abilitățile și resursele interioare pentru realizarea unei infrastructuri moderne și inovatoare.

Dacă te regăsești în oricare din descrierile de mai sus, dacă ești o persoană atentă la detalii, care dorește să se afirme, dar nu ezită să își sprijine colegii și să îi ajute să își atingă potențialul creator, te așteptăm în familia noastră extinsă!

Ultimele Articole