duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

ISPCF vă așteaptă în perioada 16-19 noiembrie la Polijobs și Târgul de Carieră Feroviară în România

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A., prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, te așteaptă în perioada 16-19 noiembrie în Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 și la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția de toamnă,  pentru a deveni parte dintr-o echipa de experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

Cine este ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A.?

Suntem prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Ne-am înființat în anul 1947, fiind singura din acest sector până când a devenit societate pe acțiuni în 1991. Avem, astfel, marea șansă de a putea afirma că am contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

De-a lungul timpului, am participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România iar astăzi suntem implicați în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ISPCF…

…și ne dorim să ne cunoaștem fie în 16-17 noiembrie când vom fi prezenți în Standul Carierei Feroviare de la Polijobs, fie în 18-19 noiembrie când vom participa la Târgul de Carieră Feroviară în România.

Suntem specialiști în proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică în domeniul transportului feroviar şi cu metroul. Avem în echipă experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

Ne place să credem că oamenii rămân cu noi pentru că împărtășim cu toții pasiunea pentru domeniul feroviar și pentru proiectele livrate impecabil.

Lucrăm cu pasiune, muncim în echipă, dar și individual la aceeași intensitate, vrem să transformăm proiecte ambițioase în realitate și ne folosim toate abilitățile și resursele interioare pentru realizarea unei infrastructuri moderne și inovatoare.

Dacă te regăsești în oricare din descrierile de mai sus, dacă ești o persoană atentă la detalii, care dorește să se afirme, dar nu ezită să își sprijine colegii și să îi ajute să își atingă potențialul creator, te așteptăm în familia noastră extinsă!

Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022, care este amplasat în Holul BN, standul 9-10, este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România – AIF – o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în zilele de 16 și 17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție, mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment, toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Posturile destinate studenților și absolvenților Univestității Politehnica București, disponibile în echipa ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, toate în București, sunt:

În Standul Carierei Feroviare vor fi prezente companiile: Consis ProiectDB Engineering&ConsultingISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A., TPF Inginerie  și CFiR – Carieră Feroviară în România .


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, organizează în zilele de 18 și 19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Oferta cu care ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate vine la aceasta ediție a târgului se adresează inginerilor de diferite specializări:

Pentru toate aceste posturi compania oferă candidaților:

  • Instruire aplicată pentru integrarea în mediul de lucru;
  • Asigurare privată de sănătate;
  • Posibilitatea decontării transportului pentru personalul cu domiciliul în afara capitalei;
  • Bonusuri anuale.

 

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.


La Târgul de Carieră Feroviară în România te vor aștepta


Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea

Ultimele Articole