spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

Probleme la IR Dacia. Fără vagoane de dormit de la Viena la Budapesta pe 23 august

CFR Călători a anunțat joi că vor fi niște probleme la IR Dacia București – Viena, garnitura care circulă în noaptea de 22 spre 23 august 2019.

IR Dacia

”Călătorii care au legitimații de călătorie pentru data de 22/23 august 2019 la trenul internațional Dacia IR 347, Viena (plecare 19:42) – Budapesta – București Nord, vor călători de la Viena la Budapesta în vagoane clasă aparținând companiei MAV Start, iar de la Budepesta la București Nord, în vagoanele românești (clasă/cușetă/dormit). Acest fapt este generat de limitarea, din motive de circulație, la stația Budapesta a trenului Dacia IR 346, București Nord – Budapesta – Viena, cu plecare în data de 21/22 august 2019. CFR Călători cere scuze clienților săi pentru aceste inconveniente”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a CFR Călători.

Călătorii de la IR Dacia își pot cere banii înapoi

Operatorul feroviar de stat precizează că pasagerii care vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare: https://www.cfrcalatori.ro/informatii-de-calatorie/.

Ultimele Articole