spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

VIDEO Calea ferată de Otopeni l-a lăsat pe ministrul Ionuț Stroe în chiloți

O intervenție televizată despre calea ferată de Otopeni l-a lăsat duminică pe ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe în chiloți.

Ionuț Stroe în chiloți linia ferată de Otopeni

Ministrul a fost prezent, duminică dimineață, la ProX, de la distanță, prin intermediul unei videoconferințe, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată.

În timp ce povestea despre calea ferată care va face legătura între aeroportul Otopeni și Gara de Nord, camera web a ministrului Stroe a căzut, astfel că s-a putut observa faptul că se afla în lenjerie intimă. După ce ministrul a repoziţionat camera şi după un foarte scurt moment de uimire al moderatorului, dialogul a continuat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ionuț Stroe în chiloți. Reacția de pe Instagram

La scurt timp, demnitarul a reacționat pe rețelele sociale: „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri… N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a postat Ionuț Stroe pe contul său de Instagram. El a atașat postării o fotografie integrală cu el în aceeaşi ţinută în care fusese în timpul intervenţiei televizate.

Ionuț Stroe în chiloți

Potrivit ultimei promisiuni a autorităților, conexiunea feroviară Gara de Nord Aeroport Henri Coandă Otopeni va fi gata la data de 26 august 2020. Construcția aceste căi ferate directe a fost unul dintre angajamentele luate de România pentru a găzdui meciuri de la Euro 2020, competiție fotbalistică ce a fost amânată pentru anul viitor, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus de tip nou.

Ultimele Articole