spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

STB vrea furnizor pentru sisteme de acționare cu invertoare trifazate pentru tramvaie

Societatea de Transport București STB SA vrea să găsească un furnizor pentru sisteme de acționare cu invertoare trifazate pentru tramvaie.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi anunțul de licitație ce are ca obiect ”Sistem de acționare cu invertoare trifazate și motoare asincrone pentru vagoane de tramvai”. Valoarea totală estimată a contractului este de 3.137.200 de lei, echivalentul a aproximativ 635.000 de euro. Se vor cumpăra în total patru bucăți.

La evaluarea ofertelor, prețul va conta în proporție de 65 %. Alți 15% vor fi acordați pentru factorul ”Întreținerea motorului de tracțiune”, astfel: Pentru motorul ce nu va necesita lucrări majore de întreţinere la mai puţin de 200.000 km (exceptând operaţiile curente de revizie tehnică periodică) – se acordă 0,01 puncte; pentru motorul ce nu va necesita lucrări majore de întreţinere la mai puţin de 250.000 km – se acordă 7,5 puncte; pentru motorul ce nu va necesita lucrări majore de întreţinere la mai puţin de 300.000 km – se acordă 15 puncte; ofertele pentru care motorul va necesita lucrări majore de întreţinere la mai puţin de 200.000 km, condiție minimă acceptată, conform caietului de sarcini, vor fi considerate neconforme.

În fine, un procent de 20% va fi acordat pentru garanție: pentru termen de garanție de 60 luni sau 300.000 km de la punerea în funcţiune pe tramvai – se acordă 0,01 puncte; pentru termen de garanție de 72 luni sau 360.000 km de la punerea în funcţiune pe tramvai – se acordă 10 puncte; pentru termen de garanție de 84 luni sau 420.000 km de la punerea în funcţiune pe tramvai sau un termen mai mare – se acordă 20 puncte; ofertele cu perioada de garanție mai mică decât garanția minimă acceptată, conform caietului de sarcini, respectiv de minimum 60 luni, vor fi considerate neconforme.Condiții de participare la licitația pentru sisteme de acționare cu invertoare trifazate pentru tramvaie

Operatorii economici ce depun oferta vor completa cu informațiile aferente situației lor. Se va prezenta lista principalelor livrări și puneri în funcțiune de echipamente de tracțiune electrică în curent alternativ pentru vehicule de transport de călători efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, conținând valori, perioada de livrare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt publici sau privați.

Garanția de participare este de 31.372 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 august 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 noiembrie 2022.

Ultimele Articole