joi, iunie 1, 2023
spot_img

Oferta Interrail Global Pass vine cu o nouă reducere de 10%. Cumperi acum, călătorești la toamnă

Pentru cei care vor să călătorească la toamnă cu trenul în Europa, la prețuri accesibile, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass, care vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada 15 iulie – 15 august 2019.

Interrail Global Pass

Biletele pot fi utilizate pentru călătorii în perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2019.

Legitimaţia oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la trei luni, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Gratuitate la Interrail Global Pass pentru copiii sub 12 ani

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro secțiunea Trafic internațional şi www.Interrail.eu. Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în  stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic international (lista unitatilor poate fi consultata aici).

Ultimele Articole