spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Interpipe realizeaza prima comanda de roti pentru trenuri

06-interpipeProducatorul ucrainean de tevi din otel si roti pentru trenuri Interpipe a realizat prima comanda de roti pentru automotoarele electrice de calatori moderne in cadrul noii linii de operatiuni de finisare care a fost data in exploatare in octombrie 2016. Comanda a fost pentru BDZ. Rotile, produse in Dnipro, Ucraina, vor fi folosite de trenurile EMU produse de Siemens. Volumul total al comenzii este de 240 de roti.
Rotile vor purta marca KLW si au fost produse in conformitate cu cerintele standardului european EN 13262. Aceste roti cu diametru de 850 mm au fost supuse unui proces de perforare de inalta precizie pentru a permite instalarea elementelor sistemului de franare.
Interpipe a investit 16,2 milioane de dolari in dezvoltarea centrelor de productie feroviare. Unul dintre fazele programului implica lansarea unei noi linii pentru operatiunile de finisare pentru producerea rotilor destinate trenurilor moderne de calatori si de mare viteza. Noua capacitate permite companiei sa realizez produse complexe, solicitand operatiuni de inalta precizie precum perforarea si vopsirea.

Ultimele Articole