spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

VIDEO Întârzieri la trenurile de Aeroport. Se circulă la cale liberă

Au fost mari întârzieri la trenurile de Aeroport marți după-amiază, din cauza unei defecțiuni la sistemul de semnalizare.

”CED Mogoșoaia defect”, au transmis oficialii Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători la solicitarea Club Feroviar.

Din această cauză trenurile circulă la cale liberă, cu viteză redusă. Unele trenuri au și fost anulate, cum este cazul R-E 10721, iar altele au avut întârzieri de peste 30 de minute. De acest deranjament sunt afectate și trenurile Regio care circulă pe relația București Urziceni, pe Magistrala 700 (așa cum se poate vedea în filmarea trimisă de un cititor al Club feroviar). Începând de duminică, 12 decembrie, acestea vor circula deviat, prin Chitila.

Problema a fost remediată în jurul orei 15,30. „Se circulă în condiții normale pe linia CF Gara de Nord – Aeroport. Au fost necesare verificări la sistemul de semnalizare din stația Mogoșoaia, aceste verificări s-au finalizat în jurul orei 15,30, când trenurile și-au reluat circulația în condiții normale. Două trenuri de călători au înregistrat întârzieri pe parcurs de 20 de minute, respectiv 10 minute”, a transmis purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

 

Ultimele Articole