spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Întârzieri la CFR Călători de șase ore, din cauza copacilor căzuți pe calea ferată pe M400

Din cauza copacilor căzuți pe calea ferată pe Magistrala 400, în noaptea de marți spre miercuri, 30 noiembrie/1 Decembrie au fost întârzieri la CFR Călători, care au ajuns și la șase ore, în cazul unui tren.

„CFR Călători informează că în cursul nopții de 30 noiembrie/1 decembrie 2021, din cauza timpului nefavorabil s-au produs căderi de arbori care au generat deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electrică feroviară între stațiile Bicsadu Oltului – Băile Tuşnad. În această situație au fost generate întârzieri în circulația trenurilor care au tranzitat zona afectată. Trenurile CFR Călători care au circulat pe segmentul afectat s-au repus în mişcare începând cu ora 6:21, ca urmare a redeschiderii circulaţiei feroviare. Circulaţia trenurilor se realizeză prin tractarea cu locomotive diesel asigurate de CFR Călători”, se arată într-o postare de pe site-ul operatorului feroviar de stat.

Întârzieri la CFR Călători. Trenurile afectate

Trenurile afectate în noaptea de 30 noiembrie/ 1 Decembrie 2021 până la ora 6:21, ca urmare a întreruperii în alimentarea cu energie electrică la rețeaua de tracțiune sunt următoarele:

– IRN 1641 cu o întârziere de aproximativ 360 minute

– IRN 1642 cu o întârziere de aproximativ 300 minute

– R 4502 cu o întârziere de aproximativ 200 minute

– R 4501 cu o întârziere de aproximativ 160 minute

Până la normalizarea circulației există posibilitatea să se înregistreze şi alte întarzieri în circulația trenurilor, motiv pentru care „rugăm să contactați INFO CFR 0219521” pentru mai multe informații, mai precizează CFR Călători, care cere scuze pasagerilor pentru întârziere şi pentru disconfortul întâmpinat.

„CFR Călători și CFR SA țin în permanență legătura operativ cu personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs pentru a se putea lua cele mai bune măsuri pentru asigurarea condițiilor optime de călătorie”, se mai arată în comunicat.

Ultimele Articole