spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Întârzieri în Gara de Nord din București. S-a rupt pantograful unei locomotive

La această oră se înregistrează mari întârzieri în Gara de Nord din București, la sosirea trenurilor, după ce s-a rupt pantograful unei locomotive.

La această oră se înregistrează mari întârzieri în Gara de Nord din București, la sosirea trenurilor, după ce s-a rupt pantograful unei locomotive. Întârzierile sunt cauzate de o defecțiune înregistrată, în jurul orei 9.10, la pantograful locomotivei trenului 1696, la intrarea in Gara de Nord. Intervenția pentru retragerea trenului IR 1696 în Gara de Nord a fost finalizată în jurul orei 10,00, a transmis Compania Națională de căi Ferate CFR SA. Întârzieri în Gara de Nord, inclusiv la trenurile internaționale Trenul InterRegio IR 1696, operat de către SNTFC CFR Călători pleacă din gara Timișoara Nord la ora 22,27 și ar trebui să ajungă la Bucuresti Nord la ora 08,25 (a doua zi). Garnitura la care s-a rupt pantograful locomotivei avea deja întârziere. Întârzieri în Gara de Nord se semnalalează la mai toate sosirile, inclusiv la trenul internațional care vine de la Budapesta.

Întârzierile sunt cauzate de o defecțiune înregistrată, în jurul orei 9.10, la pantograful locomotivei trenului 1696, la intrarea in Gara de Nord. Intervenția pentru retragerea trenului IR 1696 în Gara de Nord a fost finalizată în jurul orei 10,00, a transmis Compania Națională de căi Ferate CFR SA.

Întârzieri în Gara de Nord, inclusiv la trenurile internaționale

Trenul InterRegio IR 1696, operat de către SNTFC CFR Călători pleacă din gara Timișoara Nord la ora 22,27 și ar trebui să ajungă la Bucuresti Nord la ora 08,25 (a doua zi). Garnitura la care s-a rupt pantograful locomotivei avea deja întârziere.

Întârzieri ale trenurilor în Gara de Nord din București se semnalalează la mai toate sosirile, inclusiv la trenul internațional IR 473 care vine de la Budapesta.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole