joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

Întârzieri de trenuri pe Magistrala 100, din cauza unor probleme la alimentarea cu electricitate

Vineri seara sunt întârzieri de trenuri pe Magistrala 100, din cauza unor fluctuații în alimentarea cu energie electrică a rețelei de contact.

Ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară în alimentarea cu energie electrică între haltele Ișalnița și Coțofeni, se înregistrează întârzieri în circulația trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiași, a informat SNTFC CFR Călători printr-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Până la remedierea deranjamentului de către echipele de intervenție ale CFR SA, trenurile care tranzitau zona afectată au staționat. Având în vedere că sunt fluctuații în alimentarea cu energie electrică, sunt posibile și alte întârzieri, iar circulația feroviară se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, a precizat operatorul feroviar de stat. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

De exemplu, IR 1836 care circulă pe relația Cluj Napoca – București Nord figura pe site-ul CFR SA că a înregistrat o întârziere de 265 de minute la stația Cărbunești, în condițiile în care la precedenta oprire, Târgu Jiu, ajunsese la timp.

Ultimele Articole