spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Întâlnire între Autoritatea pentru Reformă Feroviară și sindicate

Vineri, conducerea ARF (Autoritatea pentru Reformă Feroviară) s-a întâlnit cu reprezentanții sindicali, întâlnirea având loc în cadrul seriei de întâlniri bilunare.
Pe 4 martie 2022, au continuat întâlnirile bilunare dintre conducerea Autorității pentru Reformă Feroviară (ARF) și sindicatele reprezentative din domeniul feroviar, potrivit unui comunicat de presă.
Discuția a fost deschisă de președintele ARF, care a oferit informații despre stadiul proiectelor ARF de interes pentru organizațiile sindicale feroviare, fiind enumerate principalele programe dedicate achizițiilor și reparației de material rulant și situația actuală în contextul conflictului aflat la granițele României.


Reprezentanții sindicatelor au adus în discuție importanța corelării activităților legate de atribuirea contractelor de servicii publice (CSP) pe termen lung (10 ani), astfel încât, ulterior parcurgerii acestei perioade, operatorii de transport feroviar de călători să fie pregătiți pentru o piață deschisă concurenței.

Ultimele Articole