miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Întâlnire Hyundai – Ministerul Transporturilor pe tema materialului rulant

Oficiali ai companiei sud-coreene Hyundai Rotem, producător de material rulant, și ai Ministerului Transporturilor au avut joi o întâlnire, ale cărei subiecte nu au fost însă dezvăluite.

Întâlnirea a fost menționată de Ambasada Coreei de Sud în România într-o postare pe Facebook. La aceasta au fost prezenți Excelența Sa, RIM Kap-soo – ambasador al Coreei de Sud la București, Ștefan Roșeanu – președinte ARF, Ionuț Săvoiu – secretar de stat in Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, dar și Mariana Miclăuș – director Metrorex. După componența delegației române, formată din oficiali ai unor entități însărcinate cu achiziția materialului rulant se poate trage concluzia că întâlnirea a avut drept scop o posibilă cooperare în acest domeniu.

Cu un număr de câteva mii de angajați, Hyundai Rotem este activă în domeniul trenurilor de mare viteză, rame metrou, tramvaie, rame electrice etc. Subiectele menționate de Ambasada Coreei de Sud menționează „diverse modalități de cooperare în domeniul feroviar între Republica Coreea și România.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole