spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

InnoTrans își deschide marți porțile. Ce firme românești participă

InnoTrans, unul dintre târgurile internaționale importante de tehnologie de transport, își deschide marți porțile, evenimentul urmând să se încheie vineri.
Târgul, aflat la a 13-a ediție, are loc la fiecare doi ani la Berlin. Subdivizată în cele cinci segmente de târg, Tehnologie Feroviară, Infrastructură Feroviară, Transport Public, Interioare și Construcție de tuneluri, InnoTrans ocupă toate cele 42 de săli disponibile la Centrul Expozițional din Berlin. Convenția InnoTrans, programul de susținere la cel mai înalt nivel al evenimentului, completează târgul și va fi transmis în direct.
O caracteristică unică a InnoTrans este zona exterioară și de cale ferată, unde totul, de la vagoane cisternă la trenuri de mare viteză, este afișat de-a lungul a 3.500 de metri de șină. InnoTrans este organizat de Messe Berlin.
InnoTrans se extinde pe întregul centru expozițional din Berlin, ocupând o suprafață de 200.000 m². Pentru a se asigura că expozanții și vizitatorii comerciali își pot păstra orientarea, InnoTrans este subdivizată în cinci segmente: tehnologie feroviară, infrastructura feroviară, Transport public, Interioare, Construcția tunelului.
Participarea românească este după cum urmează: Astra Vagoane (hala 3.2 stand 320), Atelierele CFR Grivița (6.2-397), Flexibil SRL (9-628), RAAL SA (18-560), Remarul 16 Februarie (15.1-475), Softronic (2.2 – 440).
Totodată, miercuri va fi prezentă și compania Novatech. Reprezentanții acesteia invită doritorii miercuri, 21 septembrie, între orele 16.00 și 18.00, la standul Emanuel SRL pentru a discuta despre ultimele noutăți în domeniul echipamentelor de ridicat și nu numai. Compania este prezentă la standul 830, Hall 6.2b. Lista de mai sus a participanților nu este însă una exhaustivă.

Ultimele Articole