spot_img
vineri, ianuarie 28, 2022
spot_img

Regionala Craiova a CFR SA lansează lucrări pentru înlocuirea șinelor uzate

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări pentru înlocuirea șinelor uzate, în valoare de peste 370.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţia căii fără joante – înlocuire şină cu sudură electrică pentru refacerea CFJ”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de trei luni, este de 1.861.735 de lei.

Lucrarea constă în confecţionarea de tronsoane lungi de şină obţinute prin sudura între ele a şinelor normale sau scurte după tehnologii de sudare specifice, precum şi înlocuirea şinei din curbă prin tăiere, ridicare pe boghiuri, deplasare în aliniament la poziţie pentru introducerea în aliniament, tăierea şinei din aliniament (fiind cale fără joante), ridicarea pe boghiuri, deplasarea în curbă şi înlocuirea acesteia, precum şi sudarea şinei. Se vor elimina șinele uzate și defecte din curbă prin înlocuirea lor și refacerea continuității căii fără joante prin sudură electrică pe raza de activitate a Secției L 2 Roșiori.Condiții de participare la licitația pentru înlocuirea șinelor uzate

Pentru participarea la licitație se solicită experienţă similară. Ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să prezinte o listă a serviciilor prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, însoțită de certificate de bună execuție pentru serviciile cele mai importante. Ofertantul trebuie să faca dovada că în ultimii trei ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, servicii similare a căror valoare individuală/cumulată a fost de minimum 1.000.000 de lei fără TVA.

Tipurile de servicii de o complexitate comparabilă cu cele care fac obiectul contractului sunt servicii de sudare electrică a șinelor de cale ferată și realizarea căii fără joante cu înglobarea aparatelor de cale în calea sudată.

Ofertantul va constitui o garanţie de participare în valoare de 18617 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 31 mai 2022.

Ultimele Articole