spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

FOTO Zece oameni au fost înjunghiați în tren la Tokyo. Agresorul s-a predat

Cel puțin zece oameni au fost înjunghiați în tren la Tokyo, iar agresorul s-a predat în cele din urmă polițiștilor și a a fost plasat în arest.

Potrivit televiziunii japneze NHK, citată de News.ro, unul dintre pasageri a fost rănit grav. Suspectul a lăsat în urmă cuţitul în momentul în care a fugit şi ulterior s-a predat, la un magazin.

Nouă dintre răniţi au fost transportaţi la spitalele din zonă. Al zecelea rănit a putut pleca singur. Toţi răniţii erau conştienţi în momentul intervenţiei salvatorilor.

Înjunghiați în tren la Tokyo. Pasagerii ieșeau din garnitură plini de sânge

Un martor a declarat că a văzut pasageri ieşind în fugă din vagoane, strigând că a avut loc un atac cu cuţitul şi cerând ajutor. Alt martor a afirmat că a văzut pasageri însângeraţi care ieşeau din tren, în timp ce se făcea un apel pentru a se găsi doctori care să intervină rapid.

Zeci de salvatori şi poliţişti au intervenit la locul în care a avut loc atacul.

NHK a anunţat că atacatorul a intrat la ceva timp după atac într-un magazin, a spus că el este suspectul şi că a obosit să tot fugă. Administratorul magazinului a sunat la poliţie după ce a văzut că bărbatul avea pete de sânge pe cămaşă. Atacul a avut loc în apropierea staţiei de cale ferată Seijogakuen. (A.B.)

Ultimele Articole