luni, iunie 5, 2023
spot_img

Inginer, economist, jurist sau chiar jurnalist? Companiile din domeniul feroviar caută persoane cu studii superioare prin intermediul CFiR

Inginer, economist, jurist sau chiar jurnalist? Companiile din domeniul feroviar caută persoane cu studii superioare prin intermediul CFiR.

CFiR este prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei feroviare și serviciilor adiacente, fiind locul de întâlnire al companiilor și al persoanelor care activează în industria feroviară și adiacentă și care își doresc un nou loc de muncă.

Companiile din domeniul feroviar cauta persoane ca tine

 

Cargo Trans Vagon SA, CENAFER, CFR Calatori, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, ERA, Grup Feroviar Roman, IMSAT, Informatica Feroviara, Metroul SA, Transfer International Spedition SRL (TIS), Transferoviar Grup, voestalpine VAE APCAROM.

Ce au în comun aceste companii?

    □ activează în domeniul feroviar
    □ angajează personal cu studii superioare
    □ au publicat anunțuri pe www.cfir.ro
    ■ toate de mai sus

Pe platforma CFiR găsiți aproximativ 30 de anunțuri de angajare pentru persoane cu studii superioareingineri, economisti, juristi și chiar jurnalisti.

voestalpine VAE Apcarom cauta persoane cu studii ingineresti

 

De asemenea, companiile din domeniul feroviar caută și persoane cu studii medii  

Pe lânga aceste anunțuri, pe site-ul www.cfir.ro, mai găsiți încă aproximativ 70 de postări pentru stagii de pregatire, cursuri de calificare, dar și de angajare în meserii strict feroviare, precum: mecanic de locomotivă, șef tren, RTV etc, dar și alte meserii, precum: electrician, sudor, lăcătuș etc.


sigla CFiRCFiR vine ca solutia cea mai simpla, practica si eficienta pentru candidatii aflati in cautarea unui nou loc de munca, dar se adreseaza, de asemenea, tuturor companiilor care activeaza in industria de profil, dar si firmelor care au o componenta în domeniul feroviar.

Toate job-urile adaugate, informatiile utile pentru candidati si angajatori, precum si informatiile din industria de profil sunt distribuite atat pe portalul de stiri clubferoviar.ro, cat si pe platformele de social media: Facebook si LinkedIn.

Pentru a veni in sprijinul domeniului feroviar si a companiilor care activeaza in domeniu, CFiR a incheiat parteneriate cu facultatile de profil din Bucuresti si isi dorete a continue acest demers cu facultati si alte institutii de invatamant din intreaga tara.

VEZI: Carieră Feroviară în România a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Transporturi de la UPB si Carieră Feroviară în România a încheiat un parteneriat cu UTCB – CFDP

GFR, cauta persoane pentru a organiza cursuri de calificare

Ultimele Articole