spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Începe INFRATRANS 2019. Elita industriei feroviare, la Salonul Regal din Gara de Nord

INFRATRANS 2019 începe azi la ora 10,00 la Salonul Regal al Gării de Nord din București. Evenimentul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor și este organizat de AIFR și Club Feroviar cu sprijinul: CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, AFER, CENAFER, AIF, Metrorex, STB SA și AGIR.

INFRATRANS 2019

La deschiderea enenimentului vor fi prezenți:

Doru Stănescu, președintele Asociației Inginerilor Feroviari din România

Marian Mihail Calin, director general al Autorității Feroviare Române (AFER)

Valentin Dorobanțu, director general al CFR Călători

Dumitru Șodolescu, director general al Metrorex

Andrei Creci, director general al STB SA

Mihai Manole, director Departament Operațiuni, Dezvoltare, Material Rulant în cadrul CFR Marfă

Gigi Gavrilă, președintele Autorității de Reformă Feroviară

Marcel Oțoiu, directorul general al CENAFER

Corneliu Luscalov, director Infrastructură în cadrul Asociației Industriei Feroviare

Marius Chiper, director general adjunct Investiții în cadrul CFR SA

Octavian Udriște, președinte onorific Club Feroviar.

La liniile 12-13 din Gara de Nord este organizată o expoziție de material rulant.

INFRATRANS este un eveniment business-to-business structurat în jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente și componente, operatorilor de transport feroviar public. Cu acest prilej, jurnaliștii vor avea ocazia de a solicita de la oficiali ai Ministerului Transporturilor și responsabili ai companiilor feroviare, informații de interes pentru mass media pe care le reprezintă.

Târgul de Joburi și Cariere, la INFRATRANS 2019

În cea de-a doua zi a evenimentului, miercuri, 5 iunie 2019, începând cu ora 11,00, la Salonul Regal al Gării de Nord din București, va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Joburi și Cariere – Carieră Feroviară în România.

Târgul de Joburi are loc în cadrul evenimentului INFRATRANS 2019. Este de notorietate faptul că sectorul feroviar din România se confruntă cu o acută criză de personal specializat. Pe de altă parte, nu puțini sunt cei care și-ar dori să lucreze în acest sector. Carieră Feroviară îi pune laolaltă pe angajatori și pe potențialii angajați, la Târgul de Joburi și Cariere, care se va desfășura în intervalul orar 11,00-16,00.

Cei interesaţi de o carieră în domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaşte direct oferta de locuri de muncă, de a fi recrutaţi şi selectaţi personal în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Și-au anunțat prezența companii de prestigiu din domeniu, românești și străine, de stat și private:

Alstom Transport, CENAFER, CFR Călători, CFR Marfă, DB Engineering & Consulting, Grup Feroviar Român (GFR), IMSAT, Informatică Feroviară, ISAF – Societate de Semnalizări și Automatizări Feroviare, Societatea de Transport București (STB) și voestalpine VAE APCAROM.

Mai multe detalii puteți afla accesând linkul www.infratrans.ro .

Ultimele Articole