spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

InfraTRANS 2017: CFR SA sprijina crearea unei retele de transport durabil

“Stim ca infrastructura feroviara joaca un rol esential in conectarea centrelor urbane iar obiectivul nostru este sa cream o retea de transport durabila care sa dezvolte aceste centre urbane si sa duca la dezvoltarea economica a Romaniei. CFR SA, ca administrator de infrastructura feroviara, este orientata catre piata de profil si incurajeaza dezvoltarea transportului feroviar prin initierea de masuri financiare si de operativitate astfel incat sa directioneze fluxul de tranzit catre calea ferata”, a precizat Marius Chiper, directorul general al CFR SA, cu ocazia participarii la evenimentul INFRATRANS®, organizat de Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania (AIFR) si Club Feroviar.

“CFR SA este onorata sa gazduiasca acest eveniment business to business, care faciliteaza interactiunea intre client si producator si unde sunt promovate echipamente si tehnologii feroviare”, a adaugat Marius Chiper.

CFR SA are în derulare 400 de proiecte pentru modernizarea infrastructurii feroviare în valoare totală de aproximativ 22 de miliarde RON (4,7 miliarde de euro).

Desfasurat in perioada 23-24 mai 2017, in Gara de Nord Bucuresti, INFRATRANS® 2017 este structurat in trei parti: expozitia de standuri, expozitia de material rulant si Bursa Locurilor de Munca. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER, AIF si CENAFER.

Ultimele Articole