spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

INFRATRANS 2017: CFR Marfa estimeaza un trend pozitiv de dezvoltare

“CFR Marfa activeaza pe o piata concurentiala cu multe provocari si incearca sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru a functiona atat in ceea ce priveste operarea materialului rulant cat si eficientizarea resursei umane, dinamica pietei de transport ne obliga sa functionam astfel”, a declarat Mihai Manole, directorul general al CFR Marfa, cu ocazia participarii la evenimentul INFRATRANS®, organizat de Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania (AIFR) si Club Feroviar.

“Rolul CFR Marfa ne obliga sa functionam cat mai eficient, suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem si ii asiguram pe toti cei interesati ca eforturile noastre vor fi in consecinta. Functionarea societatii noastre nu va avea nicio bresa. Din punct de vedere financiar avem semnale bune, ultima luna a fost incheiata pozitiv, iar trendul este la fel. Trebuie sa gasim solutii si clienti in conditiile in care piata concurentiala este destul de grea”, a adaugat Mihai Manole.

Desfasurat in perioada 23-24 mai 2017, in Gara de Nord Bucuresti, INFRATRANS® 2017 este structurat in trei parti: expozitia de standuri, expozitia de material rulant si Bursa Locurilor de Munca. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER, AIF si CENAFER.

Ultimele Articole