spot_img
joi, decembrie 8, 2022
spot_img

Infiltrații la stația de metrou Grivița, de la o conductă de deversare a apelor menajere

O conductă care deversează apele menajere în canalizarea Bucureștiului a provocat vineri dimineață infiltrații la stația de metrou Grivița, de pe Magistrala 4.

infiltrații la stația de metrou Grivița

Potrivit unui comunicat de presă dat publicității de Metrorex, vineri, 10.01.2020, în jurul orei 07,00, la stația de metrou Grivița s-a semnalat apariţia unor infiltraţii puternice de apă cu afectarea unui spațiu administrativ.

Infiltrații la stația de metrou Grivița. Au fost chemate echipele de la Primărie

Metrorex a făcut apel la Termoenergetica (companiei municipală) și Apa Nova pentru a lua măsurile necesare de a stopa și a elimina sursa de apă din zonă. De asemenea, echipele Metrorex s-au prezentat la fața locului pentru verificare, monitorizare și intervenții specifice în astfel de situații.

În urma verificărilor efectuate de către cele trei entități (Apa Nova, Termoenergetica și Metrorex) a fost identificată o conductă de refulare fisurată la nivelul plafonului unui spaţiu administrativ. Aceasta deversează în canalizarea oraşului apele menajere, precum şi cele provenite din infiltraţii. Conducta defectă a fost izolată de către echipele Metrorex .

”Precizăm că nu s-au înregistrat perturbări în traficul de călători din staţia de metrou Grivița, iar circulaţia trenurilor s-a desfăşurat normal, nefiind afectată siguranţa circulaţiei”, se mai precizează în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Ultimele Articole