vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Inelul Mic al Moscovei este finalizat in proportie de 78%

SRMRLucrarile de constructie la Inelul Mic al retelei feroviare din Moscova (SRMR) sunt finalizate in proportie de 78%. Proiectul prevede constructia si reconstrutia SRMR, stabilirea a 31 de statii in oras, dintre care unele vor fi integrate cu statiile de metrou si cu alte mijloace de transport public, ceea ce implica 17 statii de interschimb pe cele 11 linii ale Metroului din Moscova si 10 statii de interschimb pentru a face legatura cu liniile feroviare radiale. Lungimea totala a liniei va fi de 54 de km.
„Lucrarile sunt realizate conform unui orar foarte incarcat, dar, desi mai sunt multe de facut, majoritatea lucrarilor au fost realizate. Proiectul va fi finalizat in curand in beneficiul locuitorilor si turistilor din Moscova”, a declarat Ministrul rus de Transport, Maxim Sokolov.
Prima faza a proiectului va fi implementata anul acesta, iar inelul va fi integrat in numarul maxim de statii de metrou si feroviare radiale posibil.
Lucrarile vor continua in 2017 si 2018. Infrastructura va fi creata pentru a facilita schimbul de la o statie la alta. Constructia nodului de transport va fi continuata, iar zonele adiacente vor fi dezvoltate.
SRMR este unul dintre proiectele cheie de dezvoltare a nodului de transport din Moscova si unul dintre cele mai mari din Rusia in ultimii ani in ceea ce priveste constructia de linii feroviare.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole