sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img

Indra a castigat un contract pentru servicii integrate de ticketing

04-indraIndra va furniza terminale portabile pentru validarea platilor in parcare si in autobuzele care realizeaza transferul intre statiile Metroului din Delhi care vor fi integrate cu sistemul de plata cu cardul fara contact folosit la metrou. Valoarea contractului se ridica la 1,27 milioane de euro.
Proiectul include proiectarea, furnizarea, instalarea si livrarea a peste 1.000 de terminale portabile care vor permite realizarea platilor in cash sau cu ajutorul cardului de transport existent, cardurilor suplimentare si amenzilor eliberate pentru incalcarea regulilor in parcari si in autobuzele de legatura ale Metroului din Delhi. Indra va fi responsabila si cu intretinerea echipamentului in urmatorii sapte ani.
Intregul echipament va fi conectat si integrat cu sistemul de ticketing central pentru a realiza schimbul de informatii necesar pentru a putea raporta datele privind tranzactiile efectuate in timp real. Acest lucru va permite Metroului din Delhi sa isi optimizeze resursele si sa le adapteze nevoilor si cererii reale.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Aghireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole