spot_img
joi, mai 19, 2022
spot_img

VIDEO Incident la metrou, pe Magistrala 1. Au intervenit echipajele SMURD și Poliția Metrou

Un incident la metrou, pe Magistrala 1, a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, fiind necesară intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

incident la metrou șină defectă la metrou
FOTO cu rol pur ilustrativ

Metrorex a informat că miercuri, 10 februarie 2021, în jurul orei 15,35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Incident la metrou. Circulația trenurilor nu a fost afectată

Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție, a mai menționat Metrorex, care a precizat că circulația trenurilor nu a fost afectată din această cauză.

”De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: <În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului>”, se arată în finalul comunicatului de presă semnat de directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu. Prin stația de metrou Dristor 1 circulă trenurile de pe magistralele 1 și 3 ale Metrorex, fiind una dintre cele mai aglomerate stații din București.

Ultimele Articole