spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Regionala Cluj vrea să închirieze material rulant cu tot cu mecanici de locomotivă

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să încheie un contract pentru închiriere material rulant feroviar, cu personalul aferent.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Închiriere material rulant, locomotivă și personal de specialitate pentru transport”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.244.455 de lei, echivalentul a aproximativ 250.000 de euro.

În vederea asigurării necesarului de piatră spartă, de traverse, de șină de cale ferată, de utilaje de cale, de material mărunt pentru lucrările de reparații și întreținere linii este necesară achiziționarea serviciului de închiriere material rulant (locomotivă) și personal de specialitate. Acest serviciu presupune ca operatorul feroviar să efectueze transportul feroviar (cu mijloace specifice și personal de specialitate – de tracțiune, partida de manevră, revizor tehnic vagoane- puse la dispoziţie de către acesta) de piatră spartă din Staţia Poiana Ilvei, (asigurând manevra la încărcare) pe raza de activitate a Sucursalei Regionala CF Cluj, în locurile specificate, cum ar fi Secția L3 Cluj, Secția L5 Oradea, Secția L6 Satu Mare, Secția L7 Dej, Secția L8 Bistrița, Secția L9 Sighet (asigurând manevra la descărcare).Condiții de participare la licitația pentru închiriere material rulant feroviar

Operatorul economic va asigura mijloacele specifice (locomotivă electrică LE 5100KW și locomotivă diesel electrică LDE 2100 CP), personalul de specialitate – personal de tracțiune (mecanic de locomotivă și mecanic ajutor), partida de manevră și revizor tehnic vagoane, necesare pentru prestarea serviciilor de transport.

Operatorii economici participanți la prezenta procedură trebuie să dețină licenţă de transport feroviar de mărfuri şi certificate de siguranţă privind activitatea de transport feroviar de mărfuri.

Garanția de participare la procedura de achiziție a Regionalei Cluj a CNCF CFR SA este de 12.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 30 mai 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 30 septembrie 2022.

Ultimele Articole