miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Mâine începe Târgul de Carieră Feroviară în România. Sute de oferte de angajare

Vineri dimineață începe Târgul de Carieră Feroviară în România, eveniment la care și-au anunțat prezența nouă companii din domeniu.

Târgul, organizat de platforma de recrutări dedicată transportului feroviar și urban pe șină – CFiR, în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar, se va desfășura în zilele de 18 și 19 noiembrie. Evenimentul reprezintă pentru cei interesați șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii din domeniul transportului pe șină.

În cele două zile ale evenimentului, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și din străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Nouă companii și-au anunțat prezența la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția de toamnă 2022

Trei operatori de transport feroviar: Grup Feroviar Român (GFR), DB Cargo Romania și Cargo Trans Vagon și-au anunțat prezența la această ediție a târgului.

În ofertele acestor companii se regăsesc anunțuri pentru unele dintre cele mai căutate meserii din domeniul feroviar, precum: mecanic de locomotivă, șef de tren sau revizor tehnic vagoane, posturi disponibile pe tot teritoriul țării, de la Constanța până la Arad și din Teleorman până în Neamț.

Pe lângă acestea, în oferta companiei Grup Feroviar Român mai sunt anunțuri de angajare pentru LMAET-activitate vagoane sau locomotive, la punctul de lucru din Brazi/Prahova, dar și înscrieri pentru cursuri de calificare în meseriile de șef de manevră și mecanic de locomotivă.

 Companii de inginerie, prezente la târg cu oferte de angajare

De asemenea, la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România și-au anunțat prezența și șase companii de inginerie și nu numai în infrastructura feroviară: Baicons Impex SRL, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Engineering&Consulting și TBL Grup.

Aceste companii caută ingineri cu diferite specializări, diriginți de șantier, economiști, arhitecți, dar și alte meserii, fiind disponibile oferte atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei fără experiență. Sunt posturi disponibile în zone/județe precum: București, Timiș, Bihor, Alba, Cluj, Iași sau Argeș, în regim de lucru full-time sau part-time, remote, hibrid sau cu prezență fizică permanentă.

Beneficii oferite de TPF Inginerie și TBL Grup

Două dintre companiile participante au anunțat și beneficiile suplimentare pe care le oferă celor care se vor alătura echipelor lor.

TPF Inginerie oferă:

– număr mai mare de zile de concediu,

– salariu orar (se oferă posibilitatea obținerii unor câștiguri suplimentare, în funcție de numărul de ore lucrate).

TBL Grup oferă:

– salarii și condiții bune de muncă;

– oportunități de dezvoltare prin participarea la cursuri oferite de firmă;

– punerea la dispoziția angajaților de autoturisme și cazări în timpul deplăsarilor;

– asigurare medicală privată.

Ultimele Articole