miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Incendiu pe locomotiva unui tren de călători

S-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului R 2076 Râmnicu Vâlcea – Piatra Olt, joi, 20 iunie 2024, în stația Strejești (pe secția Drăgășani – Piatra Olt).

UPDATE. Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, a anunțat că locomotiva de ajutor a ajuns în Strejești la ora 17:54, trenul 2076 fiind reînscris în circulație la ora 18:20, cu o întârziere de 126 de minute, pentru intervenție ISU.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, înainte de a interveni cu mijloacele din dotare, mecanicul trenului a avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum. Incidentul a avut loc în stația Băbeni.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul staționează până la reluarea circulației în condiții de siguranță, cu un alt mijloc de tracțiune.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole