miercuri, iulie 3, 2024
spot_img

Incendiu la un automotor în stația CF Ciocănești. Au intervenit pompierii

Un incendiu la un automotor din compunerea unui tren operat de SNTFC CFR Călători s-a produs marți seara în stația CF Ciocănești.

UPDATE. Trenul 13257 a fost reînscris în circulație din stația Ciocănești la ora 19:45, format dintr-un singur automotor. Acesta va ajunge la destinație cu o întârziere de circa 75 de minute, a precizat CFR SA.

”În jurul orei 18:33 am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu produs la o locomotivă în gara din localitatea Ciocănești. Garda de Intervenție Răcari intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar Detașamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta mocnit la compartimentul motor. În continuare se acționează pentru lichidarea incendiului. Până în acest moment s-au autoevacuat aproximativ 200 de persoane, nefiind identificate victime. Misiunea este în dinamică”, au transmis pompierii dâmbovițeni, citați de site-ul Gazeta Dâmboviței.

Automotorul a fost decuplat de restul garniturii

La rândul ei, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a informat că în jurul orei 18:30, în hm Ciocănești, mecanicul trenului 13257 a anunțat o degajare de fum la unul dintre cele două automotoare din compunerea garniturii.

Toți călătorii au fost mutați în celălalt automotor, automotorul cu degajare de fum fiind decuplat de garnitura de către personalul trenului. A fost solicitată intervenția pompierilor militari.

Trenul Regio Expres 13257 a plecat din București Nord la ora 17,31, cu destinația Pitești, având grupe și de Târgoviște și Craiova.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole