spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Incendiu la Târgu Mureș, într-o fostă haltă de cale ferată. Un bărbat a fost carbonizat

Trupul unui bărbat a fost găsit carbonizat vineri seară în urma unui incendiu la Târgu Mureș, la o fostă haltă de cale ferată din oraș.

Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un incendiu a izbucnit la clădirea fostei halte de lângă calea ferată din municipiul Târgu Mureş, pe Aleea Carpaţi. Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş, însă clădirea ardea generalizat. ”Din nefericire, în interior a fost identificată o victimă carbonizată”, a transmis ISU Mureș, citat de News.ro.

Incendiu la Târgu Mureș. Cadavrul a fost dus la IML

”La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil, din Târgu Mureş, s-a produs un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaje din cadrul I.S.U. Mureş, procedându-se la stingerea incendiului.  În interiorul imobilului a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 56 de ani”, a precizat Poliţia Judeţeană Mureş.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole