spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Incendiu la o locomotivă din Republica Moldova. Pasagerii au scăpat teferi

Un incendiu la o locomotivă ce tracta un tren de pasageri pe ruta Ungheni-Bălți, în Republica Moldova, s-a produs în seara zilei de duminică.

Locomotiva a fost distrusă de flăcări în proporție de 80%. Trei echipaje de pompieri au luptat cu flăcările, informează TV8.

Incidentul s-a produs pe calea ferată, în apropiere de localitatea Scumpia, raionul Fălești. Conform IGSU, trenul era compus dintr-o locomotivă și două vagoane unde se aflau pasagerii. Oamenii au reușit singuri să iasă din vagoane la scurt timp după producerea incendiului.

Incendiu la o locomotivă. Călătorii au scăpat teferi

„Pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mașinistul și asistentul mașinistului au fost preluați de serviciul asistența medicală urgentă pentru investigațiile medicale ulterioare la spitalul raional Ungheni”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Potrivit primelor informații, se presupune că aceștia s-au intoxicat cu produsele de ardere. Pompierii au localizat incendiul înainte ca acesta să se răspăndească asupra celorlalte două vagoane.

Ultimele Articole