spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

VIDEO Incendiu la locomotivă în gara Ploiești Sud. Pompierii intervin la fața locului

Un incendiu la locomotivă s-a produs miercuri seara în gara Ploiești Sud, iar echipajele de pompieri au intervenit prompt la fața locului.

Incendiul care a cuprins locomotiva EA 122 a Depoului București Călători se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, dar nu sunt victime.

Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum sub locomotivă, aceasta fiind decuplată de restul vagoanelor de călători şi trasă pe o altă linie. Echipele de intervenţie acţionează cu azot pentru lichidarea incendiului.

Incendiu la locomotivă, din cauza defectării compresorului

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat că în jurul orei 20:40, în stația Ploiești Sud, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R-E 5003 în relația București Nord-Mărășești, din cauza supraîncălzirii și defectării compresorului.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului, între timp mecanicul acționând pentru limitarea efectelor degajării de fum. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate, a precizat operatorul feroviar de stat.

CFR Călători le cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere. Pasagerii care au bilete la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Ultimele Articole