luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Incendiu la gara Bălteni, din cauza unui coș de fum. Pompierii au intervenit prompt

Un incendiu la gara Bălteni a izbucnit în noaptea de luni spre marți, cel mai probabil din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător.

Incendiul s-a declanșat la acoperişul clădirii în care funcţionează gara Bălteni, iar la faţa locului au ajuns imediat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Incendiu la gara Bălteni. Au intervenit pompierii din Vaslui

”Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul clădirii gării din localitatea Bălteni, comuna Bălteni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifestă la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, în jurul coşului de fum. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres. Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător.

Stația CF Bălteni se află pe Magistrala feroviară 600, Iași – Vaslui – Tecuci. În această stație CF opresc atât trenuri ale operatorului feroviar de stat CFR Călători, cât și garnituri ale operatorului privat Regio Călători. Stația se află la o distanță de 10 km de Vaslui, pe calea ferată.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole