luni, aprilie 15, 2024
spot_img

VIDEO Început de incendiu în Gara Sinaia, la locomotiva unui tren de marfă. Au fost chemate echipele ISU

Un început de incendiu în Gara Sinaia s-a produs sâmbătă dimineața la locomotiva unui tren de marfă și au fost chemate echipele de intervenție al Inspectoratului de Stat pentru Situații de Urgență.

”În jurul orei 9:02, la ieșirea din Sinaia spre Bușteni pe fir I,  la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a linie de contact și a fost avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat”, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Ea a precizat că locomotiva a fost decuplată de vagoanele cisternă, încărcate cu motorină.

Început de incendiu în Gara Sinaia. Pompierii au reușit să-l localizeze

La rândul său, Inspectoratul de Stat pentru Situații de Urgență a anunțat că locomotiva unui tren care circula pe ruta Brazi- Simleu Silvaniei a luat foc sâmbătă dimineață în Gara Sinaia. Pompierii prahoveni au reuşit să stingă localizeze incendiul după o intervenţie de aproximativ 15 minute. Nimeni nu a fost rănit.

”Incendiul se manifesta fără flacara si a apărut la locomotiva trenului GFR cu 24 vagoane în componenţă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a trimis la faţa locului două autospeciale de stingere si una de prim ajutor. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la instalația electrică de forță”, a precizat ISU Prahova.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole