sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

VIDEO Incendiu în gara Curtici. O clădire cu dormitoare pentru ceferiști a fost mistuită de flăcări

Un incendiu în gara Curtici a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, când o clădire cu birouri și dormitoare pentru ceferiști a fost mistuită de flăcări.

incendiu în gara curtici incendiu la locomotiva degajare de fum la locomotiva incendiu în Portul Constanța locomotivă în flăcări incendiu la locomotiva incendiu la Constanța

O clădire a CFR din apropiere de staţia Curtici a fost cuprinsă de un incendiu violent, care a distrus în mare parte imobilul şi a provocat o pană de curent în gară.

Clădirea cu două etaje avea în componenţă birouri şi dormitoare pentru angajaţii CFR, însă doar două persoane erau înăuntru în momentul izbucnirii flăcărilor, iar acestea au ieşit singure şi au cerut ajutor la 112. „În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent şi generalizat la întregul acoperiş, pe aproximativ 250 de metri pătraţi. După o intervenţie dificilă, cauzată de vântul puternic, incendiul a fost limitat fără a se propaga la clădiri învecinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, citat de Agerpres.

Incendiu în gara Curtici, de la un coș înfundat

În urma incendiului, acoperişul clădirii a ars în totalitate, fiind degradate şi interioarele.

Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit din cauza coşului de fum înfundat. Activitatea în Gara Curtici, unde se află singurul punct feroviar de trecere a frontierei din judeţul Arad, a fost îngreunată câteva ore, din cauza unei pene de curent provocate de incendiu.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole