spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

Incendiu al unei locomotive, stins de mecanic până să ajungă pompierii

La bordul trenului care circula pe ruta Timișoara-Reșița a izbucnit joi dimineața un incendiu. Acesta a fost stins de mecanic. 

Intervenție a pompierilor cărășeni, joi, în zona localității Gherteniș. Salvatorii au fost chemați să intervină după ce la bordul trenului care circula pe ruta Timișoara-Reșița a izbucnit un incendiu. Focul a fost stins de mecanicul de locomotivă înainte de sosirea pompierilor.

Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Semenic joi dimineață, în jurul orei 10, potrivit tion.ro. Salvatorii au fost anunțați că la bordul trenului Regio Călători, care circula pe ruta Timișoara-Reșița, a izbucnit un incendiu.

La fața locului au fost trimiși pompierii din Berzovia, însă focul a fost lichidat înainte de sosirea acestora de mecanicul locomotivei. Salvatorii s-au asigurat că focul nu poate reizbucni.

Cei aproximativ 50 de pasageri aflați în garnitură au fost transportați la destinație cu un alt tren. Rura Timișoara Nord-Reșița Nord este deservită de trenuri Regio Călători.

Ultimele Articole