marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

Incendiu al unei locomotive CFR Călători, sute de călători coborâți

Încă o locomotivă CFR Călători a avut probleme cu incendiile. Luni dimineața sute de călători ai unui tren operator de companie au fost nevoiți să părăsească trenul, după ce s-a produs o degajare de fum, potrivit limbajului folosit de CFR Călători în astfel de situații.

Potrivit CFR Călători, luni, 29 mai 2023, în jurul orei 08:14, în stația Scânteia, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R 6311 care circulă pe ruta Tecuci – Iași. Trenul pleacă din stația Tecuci la 5:12.

Incendiu al unei locomotive

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție care s-a deplasat la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum. Jurnaliști de la presa locală au afirmat că au fost aproximativ 200 de călători care au părăsit garnitura.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol, pretinde CFR Călători. Trenul staționează până la reluarea circulației în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor. Cauzele care au dus la un incendiu al unei locomotive vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop. (FOTO CU ROL ILUSTRATIV)

Ultimele Articole